Dreptul de retragere
Clientul are dreptul de a se retrage din contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice, conform O.U.G. nr. 34/2014. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care Clientul sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de Client, intra în posesia fizică a produselor.

Pentru a-și exercita dreptul de retragere, Clientul este obligat să notifice L’Arlesienne intenția sa de a returna produsele achiziționate prin trimiterea unui e-mail la: sonia@larlesienne.ro, în termen de maximum 14 zile de la primirea produselor, in care sa mentionati si contul IBAN pentru rambursul sumei si produsele pe care doriti sa le inlocuiti.

Efectele retragerii
În cazul în care Clientul își exercită dreptul de retragere, trebuie să returneze produsele în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original cu toate documentele care l-au însoțit: cutii, etichete, instrucţiuni/alte documente dacă există etc.) în termen de cel mult 14 zile de la data la care Clientul a notificat L’Arlesienne despre intenția de retragere din contract.

Înapoiem contravaloarea produsului, prin virament bancar, inclusiv costurile livrării initiale, în cel mult 14 de zile de la data la care ne-aţi comunicat decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul Contract. Plata returului la adresa noastra este in responsabilitatea clientului.

Cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.

Dreptul Clientului de a anula un Contract se aplică numai produselor care sunt returnate în aceeaşi stare în care au fost primite. Nu se va efectua nicio rambursare dacă produsul a fost folosit după desigilat, dacă nu este în aceeaşi condiţie în care a fost livrat sau dacă este deteriorat. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că produsele au fost desigilate, ca sunt cele comandate şi corespund cerinţelor dvs, aceste produse nemaiputând fi returnate către L’Arlesienne si nemaiputând face obiectul dreptului de retragere de către Client.